Snabba tips och tricks
• Använd alltid färsk mjölk för bästa resultat.
• Mjölk med låg fetthalt ger vanligtvis mer skum.
• Mjölk med hög fetthalt ger vanligtvis mer smak
• Häll alltid mjölkskummet i kaffet direkt efter programmet har slutförts
Så här gör du en god kopp Cappuccino!
Använd: Kaffekapslar och en Mjölkskummare.
1. Börja med att välja vilket typ av skum du vill ha. Vi rekommenderar tjockt skum för Cappuccino.
( OBS: Kaffet blir klart innan mjölkskummaren är färdig )
2. Välj sedan vilken Espresso du vill ha. Vi rekommenderar våra Verona-kapslar. ( Du bestämmer själv om du vill ha en dubbel espresso )
3. Kaffet är färdigt och du är nästan klar.
4. Mjölkskummaren är klar när den piper. Häll genast mjölkskummet i kaffekoppen. Det ger det bästa resultatet. ( Om du känner för det kan du försöka göra olika mönster i kaffet )
Snabb rengöring av din mjölkskummare.
- Skölj mjölkskummaren med kallt vatten.
-
Avlägsna vispen och fyll mjölkskummaren med ljummet diskvatten. -
Rengör insidan av mjölkskummaren med en ren trasa. -
Torka mjölkskummaren.
Se vår videoguide för hur du snabbt kan rengöra din mjölkskummare